fbpx

+40 756 072 233

rmindcenter@gmail.com

Str. Grigore Vieru, nr.3

Iasi

12:00 - 19:00

Luni - Vineri

10:30 - 16:00

Sâmbătă

Protectia datelor personale

Ce sunt datele personale și ce astfel de date prelucrează Re-Mind Center?

Date cu caracter personal sunt informatii referitoare la la o persoana fizica care poate fi identificata, direct sau indirect. Re-Mind Center prelucreaza urmatoarele categorii de date:

  • date de identificare: nume, prenume, CNP, seria si numarul actului de identitate, adresa de
  • domiciliu, adresa de corespondenta, e-mail, telefon (fix, mobil, fax).
  • informatii rezultate in urma inregistrarii audio a convorbirilor telefonice (continut si metadate);
  • semnatura;
  • orice alte informatii care sunt necesare desfasurarii activitatilor Re-Mind Center in scopurile de mai jos.

Conform cerinţelor Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Asociatia Re-Mind Center are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană (nume, prenume, CNP, adresa, telefon, email).

Scopul colectării datelor este: utilizarea de profiluri ale persoanelor vizate (cadre didactice, studenti, părinți, clienți, potențiali clienți, voluntari) în vederea transmiterii newsletter-uri, emiterii abonamentului de tip card, emiterii facturilor, comunicarii eficiente pentru organizarea serviciilor/evenimentelor,  imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Conform Regulamentului, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată/printr-un mesaj/email la Asociația Re-Mind Center. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei in cazul nerespectarii solicitarilor dumneavoastra de stergere a datelor personale din baza noastra de date.

Dacă doriți să primiți informații  despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația        Re-Mind Center, ne puteți contacta la adresa :  rmindcenter@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *