fbpx

Cum își găsesc copiii drumul în viață?

  • Conferință educațională
  • Oraș: Iași
  • Data: Sâmbata – 31 Martie, 2018
  • Locație – Congress Hall Palas Iași- sala Chopin
  • Ore de desfașurare: 10:00-14:30

Oana Moraru – profesor și mentor educațional binecunoscut în România – va susține evenimentul „Noua pedagogie a minții și a inimii pentru părinți și dascăli in data de 31 Martie”, eveniment care face parte din Turneul ”Dialogurile Transformarii”- proiect conceput să transforme școala românească, să modernizeze mentalitățile despre educație în țara noastră și să revoluționeze pedagogia părinților și a dascălilor, cu metode și strategii concrete, la clasă și acasă.

Proiectul constă într – un turneu național de colocvii, organizate pentru familii și cadre didactice, într-un spirit absolut inovator – care îmbină întrebările directe ale participanților, încă de la început, cu o regie impresionantă de muzică, film și demonstrații directe ale unor tehnici pedagogice de mare actualitate. Reprezentările prin imagine, sugestie muzicală și aplicațiile practice au intenția de a produce emoție și transformare, adică un nou mod de a înțelege copiii din punct de vedere fizic, cognitiv, emoțional și spiritual.

Turneul se numește DIALOGURILE TRANSFORMĂRII (noua pedagogie a minții și a inimii pentru părinți și dascăli)

I. Scop: Transformarea mentalității românești despre educația prin condiționare înspre educația prezenței și a validării spiritului fiecărui copil.

II. Participanți: părinți și dascăli

IIIConținut: tehnici și strategii pedagogice pentru integrarea gândirii, a emoției, a corpului și a spiritului în dezvoltarea copiilor, acasă și la clasă.

IV. Mesajul de bază:răspunde la întrebarea ”Cum își găsesc copiii drumul în viață?” și aduce în conștiința părinților și a dascălilor români nevoia de schimbare și tehnicille concrete de transformare a educației acasă și la clasă.

DIALOGURILE TRANSFORMĂRII își propun să împuternicească fiecare participant cu tehnici și metode care slujesc ideii de copil echilibrat, capabil să își găsească vocația și să își urmeze calea, în ciuda sistemului școlar disfuncțional de astăzi.

V. Finalitate:revoluționarea educației românești și ieșirea din mentalitatea de secol XIX în privința educației, prin crearea unei mase critice de părinți și dascăli transformați spiritual și profesional.

“Vă învităm la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experiențele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de mine- vor transforma întâlnirea noastră în energie adevărată și inspirație imediată!

Înscrierile și plata biletelor se fac direct la Vocea Parintilor: email – [email protected]com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *