fbpx

Activitati de vara Re-Mind Center

Petrece o vacanță jucăușă împreună cu echipa Re-Mind Center!
Toată vara, săptămână de săptămână , zi de zi, noi ne conectăm cu fiecare copil în parte și valorificăm fiecare moment petrecut împreună!

Vara este anotimpul ideal pentru a descoperi lucruri noi și pentru a petrece cât mai mult timp în natură.

Anul acesta vom fi prezenți în mai multe locații și vom avea o serie de activități unice, provocatoare, atractive, cu tematici diferite, pregătite cu atentie în raport cu fiecare vârstă și tip de inteligentă.
– Tabara PRO-DARE – Pasul Tihuța
– Tabara VISAVENTURA – Vișan-Iași
– Tabără de zi – Vișan-Iași, Luni – Vineri, 8:00-18:00
– Școala de vară – Școala Internațională Spectrum Iași, Luni-Vineri, 8:00-16:00
– Limba engleză intensiv – Re-Mind Center, Iulius Mall, Marți – Joi, 9:00-10:30 / 11:00 – 12:30
– Mind Lab + Limba engleză – Nicolina 1, 17:30 – 20:00

Activitățile vor avea tematici diferite pentru fiecare zi petrecută împreună, vor fi complexe, diversificate, de actualitate.

Jocurile de mişcare ocupă locul central în activitatea zilnică a copiilor și reprezintă un cadru favorabil, deosebit de plăcut de desfăşurare a activităţii extraşcolare, de petrecere a timpului liber.

Utilizăm jocuri de improvizație și de strategie pentru ne dezvolta imaginația, aptitudinile estetice şi practice, gândirea logică.

Desfășurăm cele mai provocatoare competiții pentru a exersa capacitatea de concentrare a atenției pe o sarcină dată, atitudinea de fair-play în raport cu adversarul/partenerul de joc.

Avem gazde primitoare, echipă energică, veselă, atentă la detalii, care acum pregătește cele mai inedite situații de învățare prin experimentare și joc, în raport cu fiecare vârstă și tip de inteligentă.

Atuurile noastre principale rămân multitudinea și varietatea resurselor utilizate, conectarea cu fiecare copil în parte și particularizarea programului la interesele lui, transferul în viața de zi cu zi, feedback-ul oferit părinților.

Dragi copii,
Vă invităm să explorăm, să învățăm și să ne distrăm împreună!

Dragi părinți,
Oferiți copilului/copiilor o vacanță de neuitat!

Vă așteptăm cu drag!

Formular de înscriere activitati vara Re-Mind Center

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *