[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vara experiementelor este un program de vacanță conceput pornind de la nevoile și așteptările copiilor, structurat cu multă atenție la detalii, versiune îmbunătățită ale celor din anii precedenți, prin prisma experienței și a resurselor și mai multe, și mai generatoare de curiozitate, inițiativă, perseverență și entuziasm.

Avem toate ingredientele necesare pentru a face cele mai năstrușnice experimente și pentru a explora fenomene și proprietăți ale substanțelor întâlnite în viața de zi cu zi.
Avem gazdă primitoare (Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași), echipă energică, veselă, atentă la detalii, care acum pregătește cele mai inedite situații de învățare prin experimentare și joc, in raport cu fiecare vârstă și tip de inteligentă.
Ne desfășurăm activitățile în spații moderne și cât mai mult în aer liber, căutăm soluții la misterele din Escape Room cercetând hărți 3D, rezolvând probleme de logică și perspicacitate, descifrând misterele iluziilor optice, lucrăm mult în echipă și activăm super puteri, facem planuri, stabilim obiective, exersăm negocierea și comunicarea asertivă, învățăm prin experimentare.

Atuurile noastre principale rămân multitudinea și varietatea resurselor utilizate, conectarea cu fiecare copil în parte și particularizarea programului la interesele lui, transferul în viața de zi cu zi, feedback-ul oferit părinților.
Utilizăm jocuri de improvizație și de strategie pentru ne dezvolta imaginația, aptitudinile estetice şi practice, gândirea logică.
Desfășurăm cele mai provocatoare competiții pentru a exersa capacitatea de concentrare a atenției pe o sarcină dată, atitudinea de fair-play în raport cu adversarul/partenerul de joc.

Dragi copii,
Vă invităm să explorăm, să învățăm și să ne distrăm împreună!

Dragi părinți,
Oferiți copilului/copiilor alternativa taberei și eliminați stresul generat de distanță și dor![/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1785″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1781″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1782″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1780″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1784″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1811″][vc_single_image image=”1806″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1808″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1809″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”758″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”1812″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]