[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vara este anotimpul ideal pentru a descoperi lucruri noi și pentru a petrece cât mai mult timp în natură.

În începând cu 25 Iunie, în fiecare zi, luni – vineri, 8:00 -16:00 vom trăi o experiență unică, care îmbină dezvoltarea personală și acumularea de cunoștințe noi.

Școala de vara – parteneriat educațional – Re-Mind Center – Școala Internațională Spectrum Iași cuprinde ateliere de lucru, discuții interactive, activități sociale și recreative, în care participanții vor putea să își exprime ideile/sentimentele, să se implice în luarea deciziilor, să propună subiecte de discuție/tematici de interes personal pentru a afla informații utile și interesante despre viața de zi cu zi și despre lumea care ne înconjoară.
Astfel, anul acesta vom avea în program:

Ateliere de Robotics, Șah, Zumba, jocuri cu apă, jocuri interactive, Mind Lab, Jocuri sportive (tenis, fotbal, baschet), Jocuri logice și de atenție, Circuite electronice, Talent show, distracție și voie bună.

Programul se adresează copiilor de peste 5 ani și se va desfășura la Școala Internațională Spectrum Iași.

Perioade de desfășurare: S1: 25-29 Iunie / S2: 2-6 Iulie / S3: 9-13 Iulie / S4: 16-20 Iulie / S5:23 -27 Iulie.
Nu ratați marea jucăreală Re-Mind Center – Școala Internațională Spectrum Iași!
Pentru Înscrieri accesați formularul online:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1930″ img_size=”large” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”1932″ img_size=”full”][vc_gallery interval=”3″ images=”1933″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]