Selectează o Pagină

Termeni și Condiții

Site-ul http://remindcenter.ro/, este proprietatea RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL firma inregistrata in Iași, Str. Egalității, Nr. 5, camera 1, bloc 827, scara B, et 1, ap 13, numită in continuare RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, informare pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului remindcenter.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente degrafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996 si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul remindcenter.ro sunt insotite in momentul începerii colaborării de factura sau bon fiscal, conform legislatiei in vigoare.

RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit,in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Modalitati de plata

Plata serviciilor comandate de pe site-ul RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL se poate efectua in urmatoarele moduriîn numerar, prin transfer bancar în baza facturii emise, sau cu cardul.

Livrarea produselor

Serviciile RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL se prestează în baza programării efectuate în prealabil telefonic sau la sediul nostru.

Precizari finale

Orice conflict aparut intre RE-MIND TRAINING & EDUCATION SRL si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in scris sau verbal. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor din Romania.