POINTS OF YOU ACADEMY®

HELLO POINTS - L.1

HELLO POINTS

Înscrie-te la workshopul online și descoperă universul Points of You®

12

ZILE

12

ORE

12

MINUTE

12

SECUNDE

Ce vei învăța?

Instrumentele Points of You® aduc claritate și eliberează potențialul creativ utilizând o combinație fascinantă de imagini, întrebări și cuvinte, facilitează aducerea la suprafață a unei lumi întregi de asocieri, emoții și conștientizări.

Puterea fototerapiei

Familiarizează-te cu fototerapia și descoperă cum imaginile pot fi folosite pentru a ocoli filtrele cognitive, facilitând accesul la imaginație și intuiție.

Resurse profesionale

Extinde-ți setul de instrumente profesionale. Află cum să lucrezi eficient cu două dintre instrumentele Points of You® în diverse contexte, audiențe și scopuri.

Diagrame vizuale

Explorează diferitele moduri în care poți utiliza diagrame vizuale ale procesului, ca instrumente de reflecție și cartografiere a gândurilor și emoțiilor.

Hello Points Workshop L.1
Hello Points Workshop L.1

Hello Points Workshop L.1

Hello Points Workshop L.1

Preț
400 EURO 570 EURO
Dată

Ce este inclus la achiziție:

Training

  • Workshop live Hello Points (9 ore)

Pachetul L.1 Hello Points

  • Broșura workshopului
  • Carnețel de notițe
  • Setul de carduri exclusive L.1
  • Sacoșă de pânză

Instrumente Points of You®

  • The Coaching Game
  • Punctum

Beneficiile certificării: Diplomă de participare L.1

Titlul obținut de participant după certificare: Points of You® Explorer

 

* L.1 Hello Points poate fi urmat și individual. Scrie-ne și stabilim împreună ziua workshopului.

{formbuilder:Mjc2NA==}

Îmbrățișează-ți vulnerabilitatea

Acest workshop este cadrul perfect pentru un dialog profund și autentic. Permite participanților să se deschidă și să-și exprime pasiunile, temerile și provocările într-un cadru securizant.

O călătorie de cercetare interioară

Dobândește noi perspective asupra sinelui și vieții tale. Observă-ți pattern-urile, limitele, prioritățile și potențialul. Pune-ți întrebări semnificative care îți oferă multiple oportunități.

Întrebări frecvente

Hello Points este un workshop inovativ și surprinzător. Poți participa atât la versiunea online cât și față în față. Are loc la centrul Re-Mind Training & Education sau poți participa din confortul casei tale. Pentru că avem atât instrumente fizice cât și versiunea digitalizată, ambele abordări funcționează.

Da, Hello Points este nivelul 1 al Points of You Academy®. Înseamnă că dacă alegi să începi călătoria de certificare cu noi, participând la Hello Points vei dobândi statutul de Explorer și vei obține abilitățile de utilizare a metodei și instrumentelor atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Vei avea ulterior acces gratuit la grupul de Facebook și la platforma web Points of You Tribe®. Comunitatea este formată din peste 10.000 de facilitatori certificați care fac schimb de experiență și împărtășesc din practica lor.

De asemenea, vei găsi surse de inspirație și resurse valoroase care să te ajute în a valorifica noile achiziții.

Nivelul 2 al Academiei constă într-un training de 2 zile, Creative Practice și reprezintă o aprofundare a metodei și familiarizarea cu resurse multiple. Odată îndeplinite cerințele de certificare, vei obține statutul de Points of You® Practitioner și vei putea susține ateliere oficiale de Nivelul 1.

Oferim acces la înregistrări doar participanților înscriși. Atelierele noastre se bazează pe împărtășire și conectarea dintre participanți. Cea mai bună recomandare pentru o experiență completă este să fii acolo fizic, emoțional și mental.

Stop. Respiră. Ascultă

Descoperă metoda Points of You®

Următoarea etapă în procesul de formare