RE-MIND TRAINING & EDUCATION

Armonie și echilibru

Activități pentru toate vârstele

Re-Mind este în același timp reamintire a sensului acțiunilor pe care le alegem și certitudine că ne putem educa mintea construind o mentalitate de creștere, cu focus pe partea pozitivă a lucrurilor și extragerea oportunităților de creștere din orice context.

Evităm generalizarea sau impunerea opiniilor din exterior și ne pasionează să generăm curiozitate, dorință de explorare a mai multe perspective în raport cu o situație dată. Credem în liberul arbitru și în forța motivațională generată de conexiunea cu Sinele.

Echipa Re-Mind

Avem ca scop să ghidăm participanții spre identificarea formulei personale a stării de bine, iar pentru aceasta suntem dedicați ca orice interacțiune cu beneficiarii să consitutie o mostră de autenticitate, comunicare deschisă, empatie.
Tabere și activități pentru copii și adolescenți

Copiii prezentului au de gestionat și integrat atât provocările specifice fiecărei etape de vârstă, cât și ritmul alert al vieții de familie, schimbările frecvente, avalanșa de distractori generați de abundența de resurse și opțiuni, stresul declanșat de crizele societății.

Cursuri și formări pentru specialiști

 Copiii nu aparțin părinților, nici profesorilor, la fel cum angajații nu aparțin angajatorilor. Relațiile armonioase se construiesc prin respectarea individualității și dreptului fiecărei persoane de a se manifesta într-un raport de egalitate de șanse, cu respectarea limitelor și a rolurilor setate clar și realist prin comunicare deschisă.

Activități pentru părinți și instituții

Adulții se raportează la viața de familie și la societate prin filtrele pe care le-au construit în baza mesajelor, convingerilor, a formării perofesionale, a experiențelor și trărilor în diferite contexte. Ei sunt fericiți când cei față de care se simt responsabili manifestă stare de bine.

Tipuri de activități care se pot desfășura în spațiul Re-Mind:

Valorile Re-Mind

{formbuilder:NDE3Ng==}

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Parteneri